22 221 89 01
502 301 001

Profilaktyka zdrowia

Warsztaty

WARSZTATY „CZTERY PORY ROKU NA TALERZU” – Wiosna – część 1 z 3

7 marca 2020 roku Sobota (10:00 – 14:00)

Wiosną mocniej odczuwa się potrzebę nadania nowego kształtu swojemu życiu. Pomocna może być transformacja sposobu odżywiania. Przez najbliższe tygodnie warto przeprowadzić rodzaj kuracji oczyszczającej czy postu. Uzgodnimy czym różni się post od diety. Wiosenna dieta powinna być najlżejsza w skali całego roku. Potrzebujemy naturalnego smaku słodkiego warzyw, zbóż, roślin strączkowych, nasion oraz odzwierciedlenia ruchu wznoszącego […]

czytaj więcej

WARSZTATY „CZTERY PORY ROKU NA TALERZU” – Zima – część 3 z 3

1 lutego 2020 roku Sobota (10:00 – 14:00)

Na ostatnie zimowe spotkanie zapraszam szczególnie osoby, które pragną zgłębić wiedzę na temat wzmocnienia Elementu Wody – naszej podstawy fizycznej oraz energetycznej. Porozmawiamy o tym kiedy potrzeba i jak zadbać o aspekt Yin – substancję, esencję oraz aspekt Yang – energię, wigor, ciepło, odporność. Jest to wiedza szczególnie istotna dla osób przed którymi stoją duże […]

czytaj więcej

WARSZTATY „CZTERY PORY ROKU NA TALERZU” – Zima – część 2 z 3

11 stycznia 2020 roku Sobota (10:00 – 14:00)

Na najbliższe, pierwsze w Nowym Roku spotkanie zapraszam szczególnie osoby, które pragną skutecznie wypełnić noworoczne postanowienie zadbania o siebie, o swoje potrzeby. Tych którzy pragną wreszcie skutecznie schudnąć i tych którzy potrzebują przybrać na wadze, zawalczyć z chorobą, albo po prostu lepiej zatroszczyć się o siebie i bliskich. Abyśmy mogli w pełni docenić rolę jaką […]

czytaj więcej

WARSZTATY „CZTERY PORY ROKU NA TALERZU” – Zima – część 1 z 3

7 grudnia 2019 roku Sobota (10:00 – 14:00)

Centrum Medycyny Zintegrowanej zaprasza na odbywające się cyklicznie spotkania przy stole „Cztery pory roku na talerzu”, na których karmimy się wiedzą, rozkoszujemy jedzeniem oraz dzielimy przepisami i doświadczeniem. Z początkiem września, wraz z nowym rokiem szkolnym rusza nowy cykl warsztatów „Cztery pory roku na talerzu”. Raz w miesiącu spotkamy się przy stole by karmić się […]

czytaj więcej

WARSZTATY „CZTERY PORY ROKU NA TALERZU” – Jesień – część 3 z 3

16 listopada 2019 roku Sobota (10:00 – 14:00)

Centrum Medycyny Zintegrowanej zaprasza na odbywające się cyklicznie spotkania przy stole „Cztery pory roku na talerzu”, na których karmimy się wiedzą, rozkoszujemy jedzeniem oraz dzielimy przepisami i doświadczeniem. Z początkiem września, wraz z nowym rokiem szkolnym rusza nowy cykl warsztatów „Cztery pory roku na talerzu”. Raz w miesiącu spotkamy się przy stole by karmić się […]

czytaj więcej

WARSZTATY „CZTERY PORY ROKU NA TALERZU” – Jesień – część 2 z 3

5 października 2019 roku Sobota (10:00 – 14:00)

Centrum Medycyny Zintegrowanej zaprasza na odbywające się cyklicznie spotkania przy stole „Cztery pory roku na talerzu”, na których karmimy się wiedzą, rozkoszujemy jedzeniem oraz dzielimy przepisami i doświadczeniem. Z początkiem września, wraz z nowym rokiem szkolnym rusza nowy cykl warsztatów „Cztery pory roku na talerzu”. Raz w miesiącu spotkamy się przy stole by karmić się […]

czytaj więcej

WARSZTATY „CZTERY PORY ROKU NA TALERZU” – Jesień – część 1 z 3

7 września 2019 roku Sobota (10:00 – 14:00)

Centrum Medycyny Zintegrowanej zaprasza na odbywające się cyklicznie spotkania przy stole „Cztery pory roku na talerzu”, na których karmimy się wiedzą, rozkoszujemy jedzeniem oraz dzielimy przepisami i doświadczeniem. Z początkiem września, wraz z nowym rokiem szkolnym rusza nowy cykl warsztatów „Cztery pory roku na talerzu”. Raz w miesiącu spotkamy się przy stole by karmić się […]

czytaj więcej

WARSZTATY „CZTERY PORY ROKU NA TALERZU” – Lato – część 3 z 3

24 sierpień 2019 roku Sobota (10:00 – 14:00)

Centrum Medycyny Zintegrowanej zaprasza na odbywające się cyklicznie spotkania przy stole „Cztery pory roku na talerzu”, na których karmimy się wiedzą, rozkoszujemy jedzeniem oraz dzielimy przepisami i doświadczeniem. Warsztaty organizowane przez Centrum Medycyny Zintegrowanej pozwalają poznać sprawdzoną przez tysiąclecia wiedzę o odżywianiu, wręcz zanurzać się w bogactwie smaków, aromatów, kolorów i konsystencji zdrowych i pożywnych […]

czytaj więcej

Facebook